Profiili- ja konesaumakatot

Valkaman Rakennetyö Oy on Ruukin kattotuotteiden jälleenmyyjä.

Peltikatteissa löytyy nykyään runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että erilaisten profiilien suhteen.

Ruukin teräskattojen tärkeimpiä kilpailuvaltteja ovat Purex™- ja Pural™ matta -pinnoitteet. Ne tekevät pinnasta erittäin kestävän. Pinnoite suojaa kattoa lumen ja jään aiheuttamilta naarmuilta ja korroosiolta sekä estää värejä haalistumasta auringossa.

Olennaista toimivan lopputuloksen kannalta on ammattitaitoinen asennus. Meiltä löydät kokonaisratkaisut teetpä sitten uudisrakennuksen kattoa tai korjaat vanhaa. Ammattitaitoiset kirvesmiehemme hoitavat katon puutyöt ja peltisepät peltityöt.

Konesaumakatto

Konesaumakatto on kevyt, erittäin pitkäikäinen, perinteinen sekä edullinen arvokate.

Konesaumakatolla tarkoitetaan peltikattoa jossa kattopellit on saumattu kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa tekemättä valmiiseen kattoon ainuttakaan reikää.

Valkaman Rakennetyö Oy on luotettava konesaumakattojen toimittaja.

Konesaumakatto vaati erityisosaamista, joka kannattaa ottaa ammattilaiselta.

Profiilipeltikatto

Ruukin katelevyvaihtoehdot sopivat niin remonttikohteisiin kuin uudisrakentamiseenkin. Niistä syntyy kaunis, kestävä ja helppohoitoinen kattoratkaisu. Toimitamme peltiprofiileja asennettuna tai ilman asennusta.

Tiilikuvioisista katelevyistä on saatavana useita eri värejä ja tyylejä.

Poimulevyvalikoiman mallit soveltuvat monien erilaisten rakennusten vesikatteiksi. Katelevyt mitoitetaan asiakkaan määritysten mukaisesti.

Logo [Ruukki]

 
 
Profiilikatot Konesaumakatot